Dunaparti Vendégházak

Szigetközi szálláslehetőség

Real time web analytics, Heat map tracking

Időjárás

Felhőkép

 

Hőtérkép

Dunaparti Vendégházak

 

Út a vendégházakhozA Dunaparti Vendégházak szálláshely a Covid járvány miatt, technikai okokból 2021. január 1-ig ZÁRVA tart! Kérjük szíves megértésüket!

Magyarország észak-nyugati kapujában, Győr és Mosonmagyaróvár között, a Szigetköz és a Hanság találkozásánál fekszik Mecsér. A hatszáz lelkes falut a Mosoni-Duna "ölelései" a táj egyik leghangulatosabb, jellegzetes folyóparti településévé varázsolták. A falu végén, a folyó szomszédságában 1991 óta fogadnak vendégeket a Dunaparti Üdülőházak. 2009-ig Dunaparti Panzió néven működött a vállalkozás.

 

A szálláshely a következő szálláslehetőségeket kínálja:

FŐÉPÜLET

Két szintes, 5 db kétágyas szobával, minden szobához fürdőszoba, WC tartozik. A felső szinten 4 szobahelyezkedik el, hangulatos társalgóval (hűtőkkel, TV-vel), tetőterasszal. A földszinten 1 szoba, egy 30 főt befogadó társalgó-étkező, reggeliző konyha és terasz található. bővebben...

 

VENDÉGHÁZAK, ÜDÜLŐHÁZAK

3 db vendégházunk kedveltek a nagycsaládosok, kisebb-nagyobb baráti társaságok, iskolai osztályok, hallgatói csoportok körében. A vendégházak földszintjén tágas társalgó-étkező, felszerelt konyha, kényelmes tusoló-WC található. A felső szint 2 ágy + 5 pótágyas hálószobából áll. bővebben...

 

A panzió bejárataAz önellátáshoz mindegyik szállás típusban hűtő, vízforraló, kávéfőző, rezsó, mikrohullámú sütő, edények, tányérok, poharak, evőeszközök, stb. állnak rendelkezésre.

Szabadtéri főzéshez, bográcsoláshoz tűzrakóhelyek és a szükséges bográcsok, állványok biztosítottak (faszén nem tartozik ebbe a körbe).

A házak tágas, füves gondozott udvaron helyezkednek el, egymástól 10-10 m távolságra. A parkolás az udvarban illetve a Panzió előtt biztonságosan megoldható.

A panzió területén ingyenes WIFI érhető el.

Sárkányrepülőről

rep 001 k

Cím:

9176 Mecsér, Ady E. u. 45.

 

Telefon:

+36 96 213-386
+36 20 949-5789

 

Email:

elérhetőség menüben

 

GPS koordináták:

47° 47' 45.25

17° 29' 13.231

config