Dunaparti Vendégházak

Szigetközi szálláslehetőség

Real time web analytics, Heat map tracking

Időjárás

Felhőkép

 

Hőtérkép

Dunaparti Vendégházak

 

Út a vendégházakhozDunaparti Vendégházak ( Magánszállás)

Magyarország észak-nyugati kapujában, Győr és Mosonmagyaróvár között, a Szigetköz és a Hanság szomszédságában található Mecsér. A hatszáz lelkes községet a Mosoni-Duna "ölelései" a táj egyik leghangulatosabb, jellegzetes folyóparti településévé varázsolták. A falu végén -a folyó szomszédságában - 1991 óta fogad vendégeket a Dunaparti Vendégházak szálláshely.

 

 

A szálláshely a következő szálláslehetőségeket kínálja:

FŐÉPÜLET

A főépület felső szintjén helyezkedik el 3 db kétágyas szoba  fürdőszobával, WC-vel, egy-egy pótággyal ( fotelágy) valamint 1db kétágyas szoba fürdőszobával és WC-vel. A felső szint hangulatát egy 6m2-es és egy 45m2-es fedett - szinte körpanorámás- terasz teszi különlegessé. bővebben...

 

FAHÁZ ÉS VENDÉGHÁZAK

A pázsitos, tágas udvaron 1db faház 2 ágy + pótágy és 3 db vendégház 2 ágy + pótágy található. A vendégházak kedveltek a nagycsaládosok, kisebb-nagyobb baráti társaságok, iskolai osztályok, hallgatói csoportok körében. A vendégházak földszintjén tágas társalgó-étkező, felszerelt konyha, kényelmes tusoló-WC található. A felső szinten helyezkednek el az ágyak. bővebben...

 

A panzió bejárataAz önellátáshoz mindenhol hűtő, vízforraló, kávéfőző, 2 lapos rezsó, mikrohullámú sütő, edények, tányérok, poharak, evőeszközök, stb. állnak rendelkezésre.

Szabadtéri főzéshez, bográcsoláshoz tűzrakóhelyek és a szükséges bográcsok, állványok biztosítottak (tüzifa, faszén nem tartozik ebbe a körbe).

A vendégházak gondozott, tágas udvaron helyezkednek el, 10-10 m távolságra egymástól. A személyautók parkolása az udvarban illetve a kültéri parkolónkban biztonságosan megoldható.

A panzió területén ingyenes WIFI érhető el.

Sárkányrepülőről

rep 001 k

Cím:

9176 Mecsér, Ady E. u. 45.

 

Telefon:

+36 96 213-386
+36 20 949-5789

 

Email:

elérhetőség menüben

 

GPS koordináták:

47° 47' 45.25

17° 29' 13.231

config